» Forum » Fahrzeuge » Fahrzeugtechnik » SBM Injects Fresh Blood for Ultrafine Mi

SBM Injects Fresh Blood for Ultrafine Mi
sbmcrusher
17.04.2018 - 09:20:48     Zitieren

Now, climate change, energy, environmental protection and low carbon economy have become hot topics discussed in the whole world. So what kind of grinding plant could comply with the demand of market? SBM Company first notes that low-carbon, energy-conservation and environmental protection will become the developing direction of ultrafine mills.
Upgrading manufacturing industry and speeding up to foster strategic emerging industries are important tasks clearly put forward in the 12th five-year plan by China government. Facing with development needs on transforming and upgrading traditional industry and strategic emerging industry, grinding plant enterprises need to focus on promoting intelligent mining machinery to realize automation and intelligence in manufacturing process so that improve the level of intelligent mechanical.
SBM launches two series products--clinker grinding station and powder ultrafine mill this year, which inject fresh blood for grinding equipment industry.
Clinker grinding station is mainly used for fine clinker processing, with large output, low consumption and large feed ratio; the product sells well in mill market.
Powder ultrafine mill is a kind of comprehensive mining equipment produced by my company combining years of production experience in intelligent grinding machine and other related mining equipment’s.
In today's circumstances, SBM tightly grasps opportunity, adheres to the customer and market as the guide, keeps up with the latest development of international and domestic science and technology, actively introduces new technology in grinding line and forms development mode of development, innovation and improvement; the company has reached advanced level in technology capacity both at home and abroad, and gotten independent research and development ability.

» The mirror is a very von gfgfgfgfgfgf5
» On Friday afternoon von gfgfgfgfgfgf5
» Golden Goose Superstar is von fashiongolda
» golden goose starter audio von afranholtins