» Forum » Fahrzeuge » Fahrzeugtechnik » Common type of cold rolled coilThe [url=

Common type of cold rolled coilThe [url=
yanghm
11.02.2019 - 03:22:15     Zitieren

Common type of cold rolled coil

The cold rolled steel coil factory in stock: cold-rolled from ordinary carbon structural steel or low-alloy structural steel into cold-rolled sheet with good surface quality and good punching performance. It is required to ensure that the cold bend and cup test are qualified for the raw materials of the automotive industry and the coated board.

Cold-rolled high-quality steel coil: mainly including various high-quality steel cold-rolled coils, the most commonly used carbon-structured steel sheets, especially cold-rolled steel sheets for deep-drawing are made of low-carbon high-quality steel 08Al cold-rolled coil steel according to surface quality. The three groups I, II, and III respectively indicate that the special advanced, advanced, and high finishing surfaces are classified into ZF, HF, and F grades according to the drawing level. According to the allowable deviation of the thickness of the steel plate, it is further divided into two grades A and B, which are widely used in the automobile tractor industry.

Cold-rolled steel coil: Excellent surface finish for household appliances such as automobiles, refrigerators, washing machines, industrial equipment, and various building materials. With the economic development, cold-rolled steel coils have been called essential materials for modern society.