» Forum » Fahrzeuge » Fahrzeugtechnik » What are the precautions for high qualit

What are the precautions for high qualit
yanghm
12.02.2019 - 13:28:14     Zitieren

What are the precautions for high quality cutting disc during operation?
The abrasives industry may not be particularly well understood, but when it comes to high quality cutting disc, we believe that we are all very familiar with them. The high quality cutting disc are well-known for everyone, thanks to the high quality cutting disc. The role of it is a kind of hardware machinery products that are often used in modern industry. Because of this, manufacturers have strict requirements on their use specifications. According to high quality cutting disc for sale , people are operating cutting discs. The following problems often occur during the process:
As shown in Figure 1, side grinding:
In the daily use of the cutting disc, it is also necessary to classify the cutting disc, but in the daily use process, many operators use the side of the cutting disc to grind at random, regardless of the type of the cutting disc, which is a serious violation of safety. Violation of operating procedures.
2, positive operation:
In daily use, many operators are always accustomed to working on the cutting disc, because the direction can be used, in fact, this behavior is a special prohibition in the operation of the cutting disc. According to the operating procedure, when grinding the workpiece with the cutting disc, the operator should stand on the side of the cutting disc and must not operate on the front side of the cutting disc to avoid the cutting disc flying out or the cutting disc breaking and flying out of the wound when the cutting disc fails. .
3, hard operation:
In the use of the cutting disc, some operators, especially young operators, are trying to grind quickly and use too much force, which is a very unsafe operation. The flatness of any cutting disc and the operation of the cutting disc have a certain strength. This is likely to cause the cutting disc to be broken, or even fly out and hurt people. It is also a prohibited behavior.